Massages

Ken je dat? Je voelt je vermoeid, of je hebt last van je rug, je spieren, of je hoofd draait continu op volle toeren.
Je voelt je gehaast en misschien geirriteerd of nerveus. Door je werk, thuissituatie, de zorg voor je kinderen, zorg voor anderen of door de dingen van alle dag.
Je wil zo graag weer energie, je ontspannen in je lijf voelen, balans ervaren tussen werk en thuis, rust in je hoofd hebben.

Door massage, aanraking, bewustwording van adem en aandacht, kun je je meer ontspannen voelen in je lijf en in je hoofd. Hierdoor ervaar je meer energie, rust, vertrouwen, plezier en vitaliteit.

Massage is geschikt voor iedereen, zowel voor volwassenen en kinderen!

Werkwijze
Afhankelijk van je hulpvraag is de combinatie van ontspanningsmassage, rebalancing, ademhalings – en ontspanningsoefeningen, stoelmassage en voetreflexmassage mogelijk.

Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van etherische, verzorgende oliën en is er, zo gewenst, ontspannende muziek op de achtergrond.
Lees hier meer over de werkwijze van
Vitalis Natuurgeneeswijzen.

Redenen voor een massage:

  • Aandacht voor jezelf: je hoeft niet iets te mankeren of een hoger doel te hebben om jezelf te laten masseren. Je (laten) verwennen is ook een goede reden!
  • Ontspanning: massage is ontspannend voor lichaam en geest. Dus als je pijnlijke spieren hebt, je klachten met spanningen te maken hebben of als je het druk hebt in je leven, massage kan  heerlijke ontspanning geven waarna je je lichter en helderder voelt.
  • Bevordering van de afvoer van afvalstoffen: de bloedcirculatie en lymfevaten worden geactiveerd waardoor afvalstoffen je lijf sneller verlaten. De doorstroming wordt bevorderd waardoor spanningen losgelaten kunnen worden en je weer energie krijgt.
  • Bewustwording en contact: door massage kun je bewuster worden van je lichaam en van hieruit een beter contact met jezelf.
  • Aangeraakt worden: warm en veilig aangeraakt worden is een van de belangrijkste basisbehoeften van de mens.
  • Ondersteuning bij coaching: massage kan een welkome en effectieve ondersteuning zijn. Als je lijf ontspant, ontspant het ook in je hoofd.
  • Cadeau: natuurlijk kun je ook een ander een groot plezier doen door, via een cadeaubon, een massage cadeau te geven!

Wil jij ook meer energie, rust, vertrouwen, plezier en vitaliteit? Neem dan snel contact op voor het maken van jouw massage-afspraak.