Graag stel ik mijzelf aan je voor!

Mijn naam is Jolanda Bakker-van Elk en na mijn werk als verpleegkundige en diverse opleidingen, ben ik, in 2005, mijn praktijk voor gezondheid gestart.

Vanuit wetenschappelijk onderbouwde kennis in coaching, ontspanning, voeding, hormoon-analyse en beweging begeleid ik met veel enthousiasme mijn cliënten.
Als een lifestyle-coach begeleid ik kinderen en volwassenen, zowel preventief als in herstel, op hun weg naar een betere gezondheid.

Daarnaast coach ik met veel plezier studenten van de Hogeschool Natuurgeneeskunde.
Op deze manier kan ik een belangrijke bijdrage leveren aan de professionalisering van de beroepsgroep en hou ik contact met de voortdurende ontwikkeling binnen het onderwijs.

Kwaliteit, persoonlijke aandacht, professionaliteit, humor en de wens om, samen met jou, jouw doelen te bereiken, staan bij mij voorop!
Wil je alvast meer weten, neem gerust een kijkje bij werkwijze.

jolanda

Samenwerking

Mijn medische achtergrond zie ik als een brug tussen de reguliere en natuurgeneeswijzen en ik vind samenwerking van groot belang. Ik werk, zo nodig, samen met huisartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen en ziekenhuisspecialisten.
We streven tenslotte naar hetzelfde doel: het bevorderen van gezondheid.

Opleidingen

  • Kinder – en Jeugdverzorging
  • HBO-Verpleegkunde
  • Hogeschool voor HBO-Natuurgeneeskunde in Bloemendaal met specialisaties:
    Homeopathie, Lichaamsgerichte Therapie en Psycho-sociale Begeleiding
  • NLP Master Practitioner met NLP Society Licentie
  • Orthomoleculaire Geneeskunde
  • Sportvastencoach
  • Wandelcoach
  • Hormoonfactortrainer
opleidingen

Professionaliteit en kwaliteit in de praktijk

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NWP (Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunde) en de RBCZ (HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dit staat garant voor professionaliteit en kwaliteit in de praktijk. Ook betekent dit dat de meeste zorgverzekeraars de behandeling (deels) vergoeden, afhankelijk van de polis. Kijk hiervoor op de pagina Tarieven en Vergoedingen.

WIL JE GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN? NEEM DAN GERUST CONTACT OP VIA TELEFOON OF MAIL

Je mag altijd een berichtje inspreken, dan bel ik zo snel mogelijk terug. Of een mail sturen, ook dan reageer ik snel.