Orthomoleculaire- en Natuurgeneeskunde en Hormoonanalyse

Aanwijzingen van orthomoleculaire geneeskunde gebruik te maken zijn bijvoorbeeld: vermoeid en futloos voelen, verdrietig, depressief voelen of juist angstig of boos.
Heb je moeite om in of door te slapen, of heb je allerlei klachten die gerelateerd zijn aan de cyclus zoals PMS, pijn, opvliegers?
Heb je huidklachten zoals eczeem of uitslag, krijg je de een na de andere verkoudheid of griep?
Of misschien heb je genoeg van die medicijnen die het niet voor je oplossen?

Orthomoleculaire- en Geneeskunde kan jou, je partner, je kinderen, hierin helpen!

Gezondheid staat vaak bovenaan ons `verlanglijstje’. Als we gezond zijn voelen we ons energiek, sterk en vitaal. We vinden het bijna vanzelfsprekend dat ons lijf normaal functioneert. Pas als er klachten zijn gaan we ons soms verdiepen in wat we kunnen veranderen aan leefstijl, voeding, relaties en gedrag.

Orthomoleculaire – en Natuurgeneeskunde heeft als doel via voeding de goede stoffen te gebruiken. Ook voor een gezond persoon is het echter bijna onmogelijk om via de voeding optimale hoeveelheden van bepaalde voedingsstoffen te eten

 

Hoe?

In de praktijk wordt je op een deskundige manier begeleid in het maken van de juiste keuzes t.a.v. voeding, leefstijl, methoden om jouw gezondheid te bevorderen.
Dit gebeurt, na de intake, ook aan de hand van hormonale analyse en profiel bepaling.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat heel veel fysieke en psychische klachten verweven zijn met je hormonale balans. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen, is afhankelijk van iemands hormonale profiel.
Met de hormonale aanpak komen hormonen in balans en zodra die in evenwicht zijn voel je je gezonder en energieker.
Het wordt eenvoudiger om het ideale gewicht te bereiken en te behouden. Daarnaast merken veel mensen dat hardnekkige klachten verminderen of verdwijnen.

Vanuit de intake en hormonale analyse volgen adviezen over voeding, lifestyle en kan gebruik worden gemaakt van supplementen zoals bijvoorbeeld vitaminen, mineralen, sporenelementen of aminozuren.
Steeds afstemmend op jouw hulpvraag en doel, voor herstel en/of preventie. Lees meer over de werkwijze van Vitalis Natuurgeneeswijzen.

Wilt je meer informatie of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op.

WIL JE MEER UIT JE LEVEN, JE WERK EN JE GEZONDHEID HALEN?

Wat zijn de gevolgen als alles zo blijft als het is? Nu is elke stap er één in de goede richting!

Terug
Scroll naar boven