Kwaliteit in zorg-en dienstverlening in de complementaire zorg

Als therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverenigingen NWP en RBCZ.
Deze verenigingen staan voor hoogwaardige zorg in de complementaire sector en kun je uitgaan van kwaliteit. Dit is waarom:

1️⃣ Opleidingen op HBO-niveau: geregistreerde zorgverleners hebben 4-jarige opleidingen op (minstens) HBO-niveau gevolgd.

2️⃣ VOG verklaring: Veiligheid staat voorop! Er is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die nooit ouder is dan vijf jaar, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor de therapeut.

3️⃣ Door CPION of SRNO erkende diploma’s medische basiskennis en/of psychosociale basiskennis.

4️⃣ Visitatie: Om de kwaliteit te waarborgen, krijg ik regelmatig visitaties. Dit betekent dat ik word bezocht in de praktijk, er een screening plaatsvindt en geholpen worden om de praktijkvoering aan de hoge standaarden te laten voldoen.

5️⃣ Intervisie: Een continue professionele ontwikkeling is cruciaal. Als therapeut participeer ik in intervisiegroepen, waardoor we van elkaars ervaringen leren en blijven verbeteren.

6️⃣ Bij- en nascholing: Stilstaan is geen optie in de zorg. Als therapeut blijf ik mij ontwikkelen met verplichte regelmatige bijscholing, waardoor ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen.
En zo mijn mensen het best kan helpen, adviseren, coachen, in hun proces.

Kies voor gezondheid.
Kies voor de natuurlijke weg.
Kies voor kwaliteit.
Kies voor Vitalis Natuurgeneeswijzen.
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op!

Terug
Scroll naar boven